هر آنچه برای یادگیری، پیشرفت و موفقیت نیاز دارید

www.SeminareMa.com

ما اینجا هستیم تا به شما اجازه ندیم رویا هایتان را فراموش کنید.
وب سایت : www.SeminareMa.com
تلگرام : https://t.me/Seminarema

محبوب کن - فیس نما
پیوندهای روزانه

در سالیان اخیر، دانشمندان تلاش زیادی کرده اند به این پرسش، پاسخی علمی بدهند. اقتصاد دانان رابطه میان خوشبختی را با میزان درآمد بررسی کرده اند و روانشناسان به رابطه میزان درآمد و احساسات ما پرداخته اند. در سطح قضیه، پاسخ روشن است: بله پول بیشتر، خوشبختی به همراه می آورد ولی اندکی دقیق شدن، نتایج جالب تری نشان می دهد.
به شکل خلاصه، ثروت، تضمین کننده خوشبختی نیست. مهم تر از میزان درآمد، *نحوه خرج کردن*‌ است که خوشبختی شما را تعیین می کند. به عنوان مثال، خرج کردن پول برای دیگران، احساس شادی بسیار بیشتری به فرد می دهد تا خرج کردن برای خود. حتی وقتی پول را خرج خودتان می کنید، وقتی به ازای ش تجربیات شیرین دریافت می کنید، مثل مسافرت یا غذای خوب، بیشتر ارزش دارد تا چیزهای مادی.

آیا خوشبختی تنها پول و ثروت است؟!

رایان هاول، استاد روانشناسی دانشگاه UCSF گیج شده بود که با اینکه تحقیقات نشان می دهد تجربیات، شادی بیشتری از چیزهای مادی به همراه دارند، اما مردم همچنان ترجیح می دهند چیز بخرند تا مسافرت بروند. در پژوهشی که امسال منتشر کرد، او نشان داد که افراد وقتی حسابگر هستند، به دلیل اینکه فکر می کنند تجربیات شیرین گذرا هستند، ترجیح را به خرید چیزها می دهند در حالیکه وقتی همان افراد بعدا به گذشته نگاه می کنند، ارزش تجربیات را بیشتر ارزیابی می کنند.
تامس گیلوویچ،‌استاد دانشگاه کرنل هم نظری مشابه دارد: افراد برداشت شان این است که اگر من این چیز را بخرم، اثرش طولانی تر باقی می ماند ولی یک جا رفتن، تجربه ای ست گذرا. این برداشت حقیقی است ولی با روانشناسی ما نمی خواند.


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی